Navigating in:»», Pink shoes, Childrens»Këpucët rozë 4 – Balerina të vërteta

Këpucët rozë 4 – Balerina të vërteta

L 300

  • Autori: Beatrice Marsini

  • ISBN-10(13): 978-99956-58-56-4

  • Përkthyesi: Natasha Poroçani

  • Viti i botimit: 2011

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 300 lekë

Madamë Olenska njofton në klasën e Xhoit se do të fillojnë të kërcejnë me puante, ndonëse ato janë të vogla dhe programi nuk ua lejon. Është njëlloj si të rriten para kohe, diçka që nis t'i tmerrojë pak vajzat.

Ndërsa Xhonatani krijon koreografine e tij të parë, madje provon xhelozitë e para të jetës tij. Xhoi përballet me shumë dyshime të rëndësishme: A ka vërtet talent për kërcim? A do të bëhet vërtet balerinë? Nëse jo, çfarë do të bëjë me jetën e saj?

Additional information

Weight 149 g
Dimensions 20 × 13 cm
Pages

130

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Këpucët rozë 4 – Balerina të vërteta”

Vulnerability Scanner