Navigating in:»», Stilton, Childrens»Kështjella e Kthetërtule Xanxamjaut

Kështjella e Kthetërtule Xanxamjaut

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-175-27-4

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Tetor 2014

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 Lekë

Kush ka frikë nga fantazmat? Unë!

Sidomos kur është fjala për fantazma maçokësh që vërtiten në një kështjellë të rrënuar në Pyllin e errët…
por mes mumieve, shtrigave, lakuriqëve të natës dhe vampirëve, më në fund,
do të arrij ta zbuloj të fshehtën e kështjellës!

Additional information

Weight 152 g
Dimensions 19 × 14 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kështjella e Kthetërtule Xanxamjaut”

Vulnerability Scanner