Navigating in:»», Fiction, Non Albanian authors»Koha e ngrirë

Koha e ngrirë

L 500

  • Autori: Anna Kim

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-35-9

  • Përkthyesi: Afrim Koçi

  • Viti i botimit: 2014

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 500 lekë

Një libër prekës, ku përmes historisë së një shqiptari të Kosovës do të zbuloni që dhembja dhe humanizmi janë ndjesi dhe vlera universale.

Additional information

Weight 184 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

132

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koha e ngrirë”

Vulnerability Scanner