Navigating in:»», Non fiction, Self help»Leksioni i fundit

Leksioni i fundit

L 600

  • Autor: Randy Pausch

  • ISBN-10(13): 978-99956-58-03-8

  • Përkthyes: Irma Vuci

  • Viti i botimit: 2010

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 600 lekë

Historia e një profesori të shkencave kompjuterike, i cili në prag të ndarjes së tij nga jeta për shkak të kancerit, u lë si trashëgimi fëmijëve, kolegëve dhe studentëve të tij, si një shishe në breg të lumit, 50 leksione realisht të fundit.

Përmbushja e ëndrrave të fëmijërisë është çelësi i realizimit të një njeriu, sipas prof. Rendi Paush, i cili në sajë të rregullave dhe këshillave mbarënjerëzore që i ofron audiencës dhe mirënjohjes që u shpreh fillimisht prindërve dhe më pas të gjithë atyre që i mundësuan përmbushjen e këtyre ëndrrave, përlot shpirtrat e miliona njerëzve të cilët lexojnë këtë botim në mbarë botën.

Additional information

Weight 237 g
Dimensions 18.5 × 13.2 cm
Pages

220

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leksioni i fundit”

Vulnerability Scanner