Navigating in:»»»»Lulja e dëborës dhe erashka sekrete

Lulja e dëborës dhe erashka sekrete

L 650

  • Autor: Lisa See

  • ISBN-10(13): 978-99943-40-30-9

  • Përkthyes: Petro Plasa

  • Viti i botimit: 2007

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 650 lekë

Në shekullin e nëntëmbëdhjetë, në një provincë të largët të Kinës, një shtatëvjeçare me emrin Lili krijon një marrëdhënie emocionale me Lulen e Dëborës që zgjat gjithë jetën.

Vit pas viti, Lili dhe Lulja e Dëborës këmbejnë mesazhe në erashkë, si rrëfim të shpresave dhe ëndrrave. Ato durojnë së bashku dhimbjen e këmbëve të lidhura, përjetojnë martesat e paravendosura nga familjet e tyre, ndiejnë si nëna vetminë, gëzimet e tragjeditë e tyre.

Të dyja gjejnë qetësi në këtë marrëdhënie shpirtërore.

Categories: , Tags: , ,

Additional information

Weight 409 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

392

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lulja e dëborës dhe erashka sekrete”

Vulnerability Scanner