Navigating in:»», Stilton, Childrens»Më dhimbset gëzofi, mua!

Më dhimbset gëzofi, mua!

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-175-200-1

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2015

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 Lekë

Numri 20. Më dhimbset gëzofi, mua!

“Miqësia është diçka fort e çmuar për mua: ja përse u nisa në kërkim të profesor Voltit, i zhdukur në majat e Himalajës në kërkim të jetit misterioz.

Do ta gjej, vallë? Mes gjurmëve të gjigantëve dhe stuhive të dëborës, oh sa shumë çaste mbresëlënëse e të befasishme ka kjo aventurë emocionuese!”

Additional information

Weight 162 g
Dimensions 19 × 14 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Më dhimbset gëzofi, mua!”

Vulnerability Scanner