Navigating in:»», Stilton, Childrens»Misteri i piramidës së djathit

Misteri i piramidës së djathit

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-175-85-4

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Maj 2015

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 Lekë

Numri 19. Misteri i piramidës së djathit

“Po nisem për në Egjipt, ku do t’i bie përmes shkretëtirës, i hipur në deve, dhe do të eksploroj piramidën e Keopsit…

Këtu mes mumieve, sarkofagëve dhe hieroglifëve do të zbuloj sekretin e një shkencëtari që ka ndërtuar një piramidë ngjyrë djathi, tejet misterioze!”

Additional information

Weight 155 g
Dimensions 19 × 14 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Misteri i piramidës së djathit”

Vulnerability Scanner