Navigating in:»»»»Misteri i thesarit të zhdukur

Misteri i thesarit të zhdukur

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-37-3

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Mars 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 Lekë

Numri 4. Misteri i thesarit të zhdukur

Në këtë numër Jeronimi do të përballet me një anije të mbytur, një thesar dhe një ishull!

Një aventurë e paparë në detet tropikale!

Gjithçka fillon nga një letër e parfumosur me livando e hallës së Jeronimit, Lipës…

Additional information

Weight 153 g
Dimensions 19 × 14 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Misteri i thesarit të zhdukur”

Vulnerability Scanner