Navigating in:»», Non Albanian authors, Stilton, Childrens»Në gjurmët e tulipanit të zi

Në gjurmët e tulipanit të zi

L 1,000

  • Autor: Tea Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-92-5

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Qershor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 1000 lekë

Sportive, e vrullshme dhe joshëse, Tea Stiltoni është e dërguara e posaçme e Jehonës së Brejtësit, gazetës më të famshme të drejtuar nga i vëllai, Jeronim Stiltoni. Librat e Teas rrëfejnë miqësinë dhe aventurat e një grupi prej pesë hulumtuesesh fare të reja: Tea Sisters!

Violeta ndodhet në Holandë për një kurs pikture, kur i ati i shokut të saj, Janit, zhduket në mënyrë misterioze, pasi ka krijuar një lloj të ri tulipani. Tea Sisters i bashkohen shoqes për të hetuar, por një brejtëse misterioze thur tinëzisht komplote për të grabitur lulen e çmuar…

Additional information

Weight 366 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

222

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Në gjurmët e tulipanit të zi”

Vulnerability Scanner