Navigating in:»», Non Albanian authors, Romance»Në shoqërinë e kurtizanes

Në shoqërinë e kurtizanes

L 650

  • Autor: Sarah Dunant

  • ISBN-10(13): 978-99943-40-20-0

  • Përkthyes: Ilir Haxhi

  • Viti i botimit: 2006

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 650 lekë

Ngjarjet e këtij romani zhvillohen në Venedik, në shekullin XVI. Një xhuxh mendjemprehtë dhe padronia e tij mahnitëse, të cilën qysh në lindje e kanë mësuar të joshë dhe kënaqë meshkujt, formojnë së bashku një dyshe të përsosur.

Me guxim dhe zgjuarsi ata ia dalin mbanë të bëhen pjesë e shoqërisë venedikase.
E megjithatë, me rritjen e pasurisë dhe suksesit, lidhja e tyre vihet në rrezik.

Situata më e vështirë shkaktohet nga një vajzë sakate, e cila futet në jetën dhe zemrat e tyre përmes mashtrimeve, duke shkaktuar pasoja të rënda për të dy personazhet.ë.

Additional information

Weight 487 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

452

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Në shoqërinë e kurtizanes”

Vulnerability Scanner