Navigating in:»»»»Nelson Mandela. Portret në foto e fjalë

Nelson Mandela. Portret në foto e fjalë

L 800

  • Autor: Nelson Mandela

  • ISBN-10(13): 978-9928-4197-2-9

  • Përkthyes: Anxhela Çikopano

  • Viti i botimit: Dhjetor 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

Libri me një fjali

I autorizuar nga vetë Nelson Mandela, libri “Portret në foto e fjalë”, skicon jetën e mitit nëpërmjet imazheve dhe citimeve të përzgjedhura me kujdes, shumica e të cilave janë marrë nga arkivi i tij personal, për të nxjerrë në pah humanizmin, modestinë dhe fuqinë e këtij njeriu frymëzues.

Informacion i përgjithshëm rreth librit

Ky portret me foto dhe fjalë na shpalos jetën dhe kurajën e pamasë të një individi të jashtëzakonshëm, jeta e të cilit ka aftësinë të na frymëzojë, të na prekë e të na motivojë.

Me një format tërheqës dhe të thjeshtë, ky libër ka për qëllim të na prezantojë Nelson Mandelën, nëpërmjet fjalëve të tij të mençura, imazheve goditëse të jetës dhe sendeve të tij personale, si edhe opinioneve të shumë të tjerëve, të marra nga burime të palexuara më parë.

I nderuar nga gjithë bota për guximin e jashtëzakonshëm dhe forcën e tij morale, Nelson Mandela konsiderohet si simbol i shpresës dhe i mundësive të pajtimit. Jeta e tij ndikoi më shumë se çdokush tjetër në fitoren e idealeve të lirisë, të barazisë dhe të demokracisë në mbarë botën.

Additional information

Weight 448 g
Dimensions 23.6 × 19.6 cm
Pages

139

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nelson Mandela. Portret në foto e fjalë”

Vulnerability Scanner