Navigating in:»», New titles, Non Albanian authors, Childrens»Nga njëra surprizë tek tjetra

Nga njëra surprizë tek tjetra

L 800

  • Autor: Gilbet Delahye, Marcel Marlier

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-24-4

  • Përkthyes: Tereza Babasuli

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

“Martina”, një botim i ri për fëmijë nga mosha 6-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina dhe aksidenti Martina dhe surpriza Martina ka një fqinjë të çuditshme
Martina dhe fantazmat qesharake Martina dhe dhurata e datëlindjes.

Additional information

Weight 520 g
Dimensions 20 × 23.5 cm
Pages

106

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nga njëra surprizë tek tjetra”

Vulnerability Scanner