Navigating in:»», Non Albanian authors, Childrens»Nina dhe mallkimi i gjarprit me pupla

Nina dhe mallkimi i gjarprit me pupla

L 600

  • Autori: Moony WITCHER

  • ISBN-10(13): 978-99956-28-71-0

  • Përkthyesi: Albana Nexhipi

  • Viti i botimit: 2009

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 600 lekë

“Nina e kuptoi se nuk kishte nga t'ia mbante. Këtë radhë Alkimia e Dritës nuk kishte mundur ta mposhtë Botën e Errët të së Keqes. Sytë i përvëlonin nga Mallkimi i Gjarprit me Pupla dhe frika e pushtoi krejt. Çesku, edhe pse me shikim të mjegulluar, vendosi t'i shkojë në ndihmë. Tërhoqi pas vetees Dodonë dhe së bashku rrokën shpatën e rëndë prej hekuri e ari.

-Kam fri…kë. Çfa…rë do të bësh? – pyeti me zëtëdridhur.

-Le ta shpojmë tej për tej alkitarokun! Forca, më ndihmo që ta mbaj shpatën magjike. Çesku ishte i trazuar, por i vendosur që ta mundte skeletin e stërmadh.”

Additional information

Weight 351 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

344

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nina dhe mallkimi i gjarprit me pupla”

Vulnerability Scanner