Navigating in:»», Non Albanian authors, Childrens»Nina dhe numri i artë

Nina dhe numri i artë

L 600

  • Autori: Moony WITCHER

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-92-2

  • Përkthyesi: Albana Nexhipi

  • Viti i botimit: 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 600 lekë

“Pasqyra u ndez flakë dhe fluturoi në qendër të dhomës. Vorbulla e zjarrit u zgjerua dhe në qendër tregoi imazhin e dy njerëzve të mbuluar me kapuça. Fytyrat mezi u shquheshin, por, nga detajet e pakta të tipareve, mund të dallohej më së miri që njëri ishte plak, kurse tjetri i ri dhe i stërgjatë.

Sytëprej goazili tëpesë Taladom Luksëve u ndezën njëherësh dhe fëmijët ishin gati të përdornin skeptrat e tyre alkimikë kundër pasqyrës, që shfaqte individë me pamje aspak pozitive. Por asnjëri prej tyre s'mundi të lëvizte, sepse zërat e personazheve misterioze jehuan në të gjithë Sallën e Oxhakut.”

Additional information

Weight 285 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

288

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nina dhe numri i artë”

Vulnerability Scanner