Navigating in:»», Non Albanian authors, Childrens»Nina dhe syri sekret i Atlantidës

Nina dhe syri sekret i Atlantidës

L 600

  • Autori: Moony WITCHER

  • ISBN-10(13): 978-99956-58-38-0

  • Përkthyesi: Albana Nexhipi

  • Viti i botimit: 2010

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 600 lekë

“Pesë balenat iu afruan Flatusit dhe fëmijët dalluan mes tyre Megarën, Balenën e Madhe e të Bardhë që kishin takuar para se të shkonin në Atlantidë. Balena e fuqishme kishte marrë me vete balena të tjera të besuara, ngjyrë trëndafili.

Megara lëvizi kokën dhe hodhi lart një curril uji fluoreshent, të cilit Maksi në shenjë përshëndetjeje iu përgjigj me një përkulje të lehtë: – Unë dhe Nina do të hipim në zhpinën e Megarëz, kurze zecili prej jush në një nga balenat.

Keni për ta parë ze za fantazdike do të jetë fluturimi – notim në Univerzin Alkimik, – u tha androidi, duke kërcyer mbi turirin e së ëmblës Balenë të Bardhë.”

Additional information

Weight 376 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

344

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nina dhe syri sekret i Atlantidës”

Vulnerability Scanner