Navigating in:»», Others, Childrens»Një dashuri për Kamilën

Një dashuri për Kamilën

L 300

  • Autor: Ferdinando Albertazzi

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-15-4

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 300 lekë

Kamila s'ka aspak ndërmend të lidhë miqësi me shikun e saj të ri. Megjithatë, Simoni përpiqet të bisedojë me të, dëshiron t'i bëjë një dhuratë fantastike dhe në klasë I buzëqesh pareshtur.

Kur mësuesja u cakton një detyrë në çift, Kamila do të zbulojë te Simoni një shok vërtet të veçantë!

Additional information

Weight 126 g
Dimensions 19 × 12 cm
Pages

58

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Një dashuri për Kamilën”

Vulnerability Scanner