Navigating in:»», Non Albanian authors, Romance»Një fjalë e jotja

Një fjalë e jotja

L 550

  • Autori: Elvira Lindo

  • ISBN-10(13): 978-99943-40-29-3

  • Përkthyesi: Flutura Pulaci

  • Viti i botimit: 2007

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 550 lekë

E nderuar me Çmimin Biblioteka Breve 2005, Një fjalë e jotja është portreti i dy grave – një prurje e jashtëzakonshme në narrativën spanjolle aktuale, i dy projektimeve të së njëjtës pasqyrë deformuese, i dy trajektoreve jetësore, njëra e drejtuar nga hiçi, e ashpër, e parë nga një jetë e trishtë dhe tjetra drejt një së ardhmeje me shpresë, e parë nga një jetë e falur; dhe mes tyre mëshira dhe falja.

Additional information

Weight 320 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

256

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Një fjalë e jotja”

Vulnerability Scanner