Navigating in:»», New titles, Non Albanian authors, Childrens»Një shoqe për kokë

Një shoqe për kokë

L 800

  • Autor: Gilbet Delahye, Marcel Marlier

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-24-4

  • Përkthyes: Tereza Babasuli

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

“Martina”, një botim i ri për fëmijë nga mosha 6-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina është e sëmurë Martina gatuan Martina shkon në shkollë Martina mbron natyrën Martina dhe princi misterioz.

Additional information

Weight 518 g
Dimensions 20 × 23.5 cm
Pages

104

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Një shoqe për kokë”

Vulnerability Scanner