Navigating in:»», Non Albanian authors, Stories, Childrens»Olivia dhe kukulla e saj

Olivia dhe kukulla e saj

L 400

  • Autor: Ian Falconer

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-47-3

  • Përkthyes: Aida Baro

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 400 lekë

Additional information

Weight 211 g
Dimensions 22 × 28.5 cm
Pages

42

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Olivia dhe kukulla e saj”

Vulnerability Scanner