Navigating in:»», Stories, Childrens»Olivia dhe princesha përrallore

Olivia dhe princesha përrallore

L 400

  • Autor: Ian Falconer

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-31-4

  • Përkthyes: Aida Baro

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 400 lekë

Additional information

Weight 212 g
Dimensions 27.9 × 21.6 cm
Pages

40

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Olivia dhe princesha përrallore”

Vulnerability Scanner