P.S. Të dua

L 700

  • Autor: Cecelia Ahern

  • ISBN-10(13): 978-99943-79-00-2

  • Përkthyes: Sokol Lulgjuraj

  • Viti i botimit: 2004

  • Nr. i botimit: I katërt

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 700 Lekë

Një histori e ëmbël dhe e hidhur njëkohësisht në një bestseller të padiskutueshëm në të gjithë botën. Një fëmijëri e kaluar së bashku dhe një ndarje e pamenduar kurrë më parë.

Vdekja e Xherrit e shkretoi Olin derisa në prag të 30- vjetorit të saj, ai kthehet me një tufë pusullash, të cilat e udhëheqin Olin drejt një jete të re, ku në fund të secilës prej tyre shënon: “P.S. Të dua”.

Ndërsa pusullat hapen një e nga një dhe viti numëron ditët e fundit, Oli bëhet njëherësh inkurajuese dhe sfiduese.
Njeriu që e njihte më mire se kushdo, i tregon asaj se jeta vazhdon.

Additional information

Weight 405 g
Dimensions 20 × 14 cm
Pages

460

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “P.S. Të dua”

Vulnerability Scanner