Navigating in:»», Non Albanian authors, Stories, Childrens»Pasionet e mëdha të Martinës

Pasionet e mëdha të Martinës

L 800

  • Autor: Gilbert Delahaye dhe Marcel Marlier

  • ISBN-10(13): 978-9928-200-21-1

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: Nëntor 2015

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 Lekë

….

Additional information

Weight 529 g
Dimensions 24.1 × 20.6 cm
Pages

104

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasionet e mëdha të Martinës”

Vulnerability Scanner