Navigating in:»», Fiction, Non Albanian authors»Penelopa në luftë

Penelopa në luftë

L 700

  • Autori: Oriana Fallaci

  • ISBN-10(13): 978-9928-4197-4-3

  • Përkthyesi: Beti Njuma

  • Viti i botimit: 2014

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 700 lekë

Dashuria e njëanshme nuk mjafton, Xho. Këto të tuat janë fantazi mazokiste. Nuk i dhurohet shpirti dikujt që nuk është i gatshëm të të japë të tijin. Kush nuk bën dhurata, nuk i vlerëson ato.

Ti kërkon Perëndinë në tokë dhe je e gatshme për çfarëdolloj gënjeshtre, vetëm që ta sajosh. Por Perëndia nuk sajohet, dhe as dashuria. Dashuria është dialog dhe jo monolog.

Additional information

Weight 238 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

232

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Penelopa në luftë”

Vulnerability Scanner