Navigating in:»», Non fiction, Self help»Sekretet e suksesit. Të jashtëzakonshmit.

Sekretet e suksesit. Të jashtëzakonshmit.

L 700

  • Autor: Malcom Gladwell

  • ISBN-10(13): 978-99956-58-07-6

  • Përkthyes: Lira Sejdini

  • Viti i botimit: 2011

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 700 lekë

Përse disa njerëz kanë më tepër sukses se të tjerët?

Gjithmonë tregohet e njëjta histori për njerëzit shumë të suksesshëm dhe kjo histori fokusohet tek inteligjenca dhe ambicia. Në librin “Sekretet e suksesit”, Malcolm Gladwell pretendon se historitë e suksesit janë shumë të ndryshme dhe nëse duam të kuptojmë përse disa njerëz shkëlqejnë, duhet të shpenzojnë më shumë kohë duke kërkuar informacion për ta në gjëra të tilla si familja e tyre, vendlindja ose edhe data e lindjes. Historia e suksesit është më e ndërlikuar dhe shumë më interesante se ajo që ne realisht njohim.

“Sekretet e suksesit” shpjegon se ç’të përbashkëta kanë Beatles-at me Bill Gates-in, suksesin e jashtëzakonshëm të aziatikëve në matematikë, përparësitë e fshehura të yjeve të atletikës, përse avokatët më të mirë të Nju-Jorkut kanë të gjithë të njëjtën kurrikulum, etj.
Gladwell, gjithashtu, argumenton se ka rëndësi viti i lindjes nëse doni të bëheni një milioner i Silicon Valley ose vendi i lindjes nëse doni të jeni një pilot i suksesshëm.

Additional information

Weight 308 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

258

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sekretet e suksesit. Të jashtëzakonshmit.”

Vulnerability Scanner