Navigating in:»», Non Albanian authors, Stilton, Childrens»Sekreti i familjes Terribraks

Sekreti i familjes Terribraks

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-24-6

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Sekreti i familjes Terribraks

Në Luginën Misterioze gjendet Kështjella e çuditshme e familjes Terribraks.
Ah, sa të qeshura rrëqethëse me rrengjet që punonte gjysh Frankenshtajni!

Dhe sa shumë aventura të çuditshme na presin mes mumieve misterioze, kanarinave egërshane dhe fantazmave hokatare!

Additional information

Weight 159 g
Dimensions 18.6 × 14.2 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sekreti i familjes Terribraks”

Vulnerability Scanner