Navigating in:»», Non Albanian authors, Stilton, Childrens»Shpata në Shkëmb

Shpata në Shkëmb

L 1,000

  • Autor: Geronimo Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-27-5

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 1000 lekë

Gjithçka filloi me një shpatë misterioze Brenda një shkëmbi…

Vetëm Arturi mund ta nxirrte dhe të bëhej Mbreti i Kamelotit. Bashkë me të, Merlini, Lanseloti, dhe tërë Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët do të përjetojnë Aventura të jashtëzakonshme!

Një klasik i letërsisë i përshtatur lirshëm nga pena e Jeronim Stiltonit.
I mbushur me ilustrime të shumta me ngjyra!

Additional information

Weight 368 g
Dimensions 14.2 × 18.6 cm
Pages

222

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shpata në Shkëmb”

Vulnerability Scanner