Navigating in:»», Non fiction, Self help»Shtatzënia ditë pas dite

Shtatzënia ditë pas dite

L 800

  • Autor: Susan Magee, Kara Nakisbendi

  • ISBN-10(13): 978-9928-175-10-6

  • Përkthyes: Olsiva Peçi

  • Viti i botimit: Prill 2014

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

Libri me një fjali

Një udhëzues praktik qysh nga dita e parë e shtatzënisë deri në të fundit, nëntë muaj me këshilla praktike dhe të vërteta të pamohueshme, shoqëruar me anekdoda dhe humor të hollë për t’ua lehtësuar sa më shumë ditët e vështira të shtatzënisë nënave dhe baballarëve në pritje të kësaj ngjarjeje të bukur të jetës.

Informacion i përgjithshëm rreth librit

Ky është libri i vetëm në treg që përdor një qasje të re ndaj shtatzënisë: zbritjen e ditëve një pas një, që nga dita e 280-të, koha e ngjizjes, e deri në çastin kur fëmija juaj vjen në jetë, dita e fundit e shtatzënisë. Ai rendit të gjitha ditët vendimtare, çdo hap të këtij rrugëtimi – me një faqe plot informacione të dobishme për çdo ditë të shtatzënisë. Përmban sugjerime për gjinekologët dhe mamitë, anekdoda zbavitëse dhe citime, por dhe shumë gjëra të tjera interesante.

Çdo javë është e ndarë në paragrafë të ndryshëm dhe përmban informacione se si ta përfytyroni beben (duke përdorur frutat, perimet dhe farat, autorja shpjegon masën e bebit në barkun e nënës)

Në këtë pikë… (përditësim mbi rritjen dhe zhvillimin e foshnjës); Urdhrat e mjekut (sygjerimi nga mjekët); Këshilla nga nënat (Nënat e reja ndajnë përvojën e tyre gjatë shtatzënië); Si të… (këshilla praktike për t’ju ndihmuar); Lista e gjërave që duhen bërë (çfarë duhet të bëni, të planifikoni etj.) E vërteta e pamohueshme (sekrete që librat e tjerë nuk do t’jua thonë).

Additional information

Weight 348 g
Dimensions 19 × 14 cm
Pages

288

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtatzënia ditë pas dite”

Vulnerability Scanner