Navigating in:»», Non fiction, Self help»Si të kujdesemi për të porsalindurin

Si të kujdesemi për të porsalindurin

L 800

  • Autor: Irène Lassus, Marie-Anne Voituriez

  • ISBN-10(13): n.a.

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: Dhjetor 2012

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

Libri me një fjali

Ky libër përmban qindra këshilla e teknika të dobishme, mrekullisht të ilustruara me skica dhe fotografi, për të ndihmuar prindërit e rinj të kujdesen për foshjet e tyre.

Informacion i përgjithshëm rreth librit

Libri “Si të kujdesemi për të porsalindurin” mbulon të gjitha aspektet e rritjes të një foshnjeje të sapolindur. Më specifikisht ky libër mbulon ushqyerjen me gjoks dhe biberon, higjienën e foshnjës, ndërrimin, veshjen, gjumin, shëndetin, shëtitjet dhe përkëdhelitë. Libri përmban gjithashtu një kapitull mbi kujdesin që nëna duhet të tregojë për trupin dhe shëndetin e saj.

Ky libër është përkthyer dhe përshtatur nga frëngjishtja dhe botimi origjinal i shtëpisë botuese të famshme franceze, Larousse.

Publiku i interesuar

Të gjitha lexuesit që sapo janë bërë apo presin të bëhen prindër së shpejti.

Additional information

Weight 325 g
Dimensions 23.5 × 18 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Si të kujdesemi për të porsalindurin”

Vulnerability Scanner