Navigating in:»», Non Albanian authors, Non fiction»Si të kurohemi me ushqime

Si të kurohemi me ushqime

L 350

  • Autor: Ciro Vestita

  • ISBN-10(13): 978-99943-40-01-9

  • Përkthyes: Enkela Dalipi

  • Viti i botimit: 2006

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 350 lekë

Një udhëzues për zgjedhjen e ushqimeve për një jetë më të shëndetshme dhe të gjatë.
Dieta dhe terapi me ushqime bimore që na ndihmojnë të jemi mjekë të vetvetes.

Këshilla të një dietologu për një tavolinë të shëndetshme e të thjeshtë në çdo shtëpi. Si të zgjedhim ushqimet tona për të luftuar sëmundje të tilla si gastriti, sëmundje të zemrës, stomakut, hemorroideve etj.

Një libër që çdo familje duhet ta ketë!

Additional information

Weight 200 g
Dimensions 22 × 15 cm
Pages

180

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Si të kurohemi me ushqime”

Vulnerability Scanner