Navigating in:»», Non Albanian authors, Non fiction»Si të shëroj zemrën time

Si të shëroj zemrën time

L 600

  • Autor: Robert Superko

  • ISBN-10(13): 978-99943-40-22-4

  • Përkthyes: Armida Tole

  • Viti i botimit: 2007

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 600 lekë

Udhëzime të thjeshta se si ataku kardiak është shpesh lehtësisht i parandalueshëm.
Sot pacientët drejtojnë pyetje më të sofistikuara. Cilët janë faktorët që sëmurin arteriet? A kam trashëguar ndonjë gjendje shëndetësore që më bën të jem i rrezikuar? Po fëmijët e mi?

Çdo njeri që konsiderohet në rrezik për shkak të një historie familjare të sëmundjes së zemrës, ose që ka kaluar një atak kardiak, do të bënte shumë mirë ta lexonte këtë libër dhe të ndiqte këshillat e Dr. Superkos.

Additional information

Weight 500 g
Dimensions 23.2 × 15.5 cm
Pages

315

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Si të shëroj zemrën time”

Vulnerability Scanner