Navigating in:»», Fiction, Non Albanian authors»Sozia e diktatorit

Sozia e diktatorit

L 650

  • Autori: Lloyd Jones

  • ISBN-10(13): 978-99956-28-23-9

  • Përkthyesi: Jonuz Kola

  • Viti i botimit: 2008

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 650 lekë

Më 1991-shin kur komunizmi po shpërbëhej në të gjithë Europën Lindore, Loid Xhons vendosi të bënte një udhëtim në gjysmën tjetër të globit, drejt vendit më të pashpresë, Shqipërisë.Ajo çka Xhonsi gjeti në çdo qoshe të Shqipërisë ishte një botë e papërkulur,e pamëshirshme, e papajtueshme dhe e çuditshme, që vërtitej mes gjysmë të vërtetave dhe trillimeve.

Një botë ku statusi i njeriut dhe shpesh jeta e tij varej nga “biografia”: dosja e Sigurimit e hapur për të, njëbiografi që ndryshohej për t'i shërbyer çastit.

Additional information

Weight 278 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

244

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sozia e diktatorit”

Vulnerability Scanner