Navigating in:»», Non Albanian authors, Romance»Të pathënat e një martese

Të pathënat e një martese

L 1,000

  • Autori: Melanie Gideon

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-45-8

  • Përkthyesi: Etleva Çepele Hoxha

  • Titulli në origjinal: Wife 22

  • Viti i botimit: Mars 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Shqip-Albanian

  • Çmimi: 1000 lekë

Description

Alisia Bakëll është gruaja 44 vjeçare e një menaxheri simpatik reklamash. Ata kanë dy fëmijë adoleshentë. Alisia është një dramaturge e zhgënjyer dhe mësuese teatri me kohë të pjesshme. Ajo po përballet me “një lloj boshllëku ekzistencial, të pashtershëm”ʺ, për të cilin autorja Melanie Gideon shkroi librin e saj të parë, autobiografik, The Slippery Year.

E mërzitur, pak a shumë e pakënaqur me jetën dhe në prag të “ʺvitit të saj kritik”ʺ, i cili shënon moshën kur nëna e saj vdiq, Alisia vendos të marrë pjesë në një sondazh online mbi martesën në shekullin XXI.
Me përdoruesin “Gruaja 22“, ajo zbulon se anonimiteti është çlirues.

Nga ana tjetër, ajo fillon të ndiejë gjëra që nuk duhet t’i ndiejë për studiuesin i cili po bën sondazhin, gjëra që ka kohë që nuk i ndien. Ai jo vetëm që i bën pyetje për të cilat i shoqi, Uilliami, nuk shqetësohet më, por edhe lexon me vëmendje përgjigjet e saj.

Historia shpaloset nëpërmjet statuseve në Facebook, kërkimeve në Google, pyetësorëve dhe rrëfimit në vetën e parë, duke satirizuar fiksimin tonë për internetin dhe lehtësinë për t’ʹu shpalosur të huajve sekrete që nuk mund t’ʹua themi atyre që duam.

Additional information

Weight 394 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

410

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Të pathënat e një martese”

Vulnerability Scanner