Navigating in:»», Fiction, Non Albanian authors, World classic»Tesi i D’Erbervilëve

Tesi i D’Erbervilëve

L 1,000

  • Autori: Thomas Hardy

  • ISBN-10(13): 978-99927-72-59-1

  • Përkthyesi: Bujar Doko

  • Titulli në origjinal: Tess of the d’Urbervilles

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: Ribotim

  • Gjuha: Shqip-Albanian

  • Çmimi: 1000 lekë

Description

Tesi i D’Erbervilëve” është libri më i vlerësuar dhe më i famshëm i shkrimtarit anglez Tomas Hardi.

Personazhet udhëhiqen nga forca e temperamentit të tyre, paguajnë gabimet që kanë bërë dhe fati i mposht ata.

Romani mbetet një lëndë e gjallë e magjishme e shpirtit fërgëllues në shtegtimet e veta mbikohore, në kërkim ndoshta të një parajse, përfundimisht të humbur…

Libri është ribotuar nga shtypshkronja Pegi në nëntor 2017.

Additional information

Weight 409 g
Dimensions 20 × 14 cm
Pages

506

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tesi i D’Erbervilëve”

Vulnerability Scanner