Navigating in:»», Fiction, Non Albanian authors, Romance»Zigzage Takimesh

Zigzage Takimesh

L 800

  • Autori: David Foenkinos

  • ISBN-10(13): 978-9928-175-56-4

  • Përkthyesi: Edmond Tupja

  • Viti i botimit: Janar 2015

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 800 lekë

Frici takohet për herë të parë me Alisën në moshën 20-vjeçare. Është dashuri me shikim të parë, është dashuria e madhe e jetës së tyre. Megjithatë, fati nuk
parashikon një bashkim jetëgjatë dhe të fortë për ata.
Historia e Fricit dhe e Alisës është një histori ndarjesh dhe ritakimesh. Ata e hasin njëri-tjetrin në rrethana herë komike, herë dramatike, herë mallëngjyese, herë rastësore dhe në atë çast ngjan sikur koha ka ndaluar në vend. Duke përshkuar historinë e Alisës dhe të Fricit, autori ndalet, me ironi, mbi aspekte të shumta që karakterizojnë marrëdhëniet në çift.

Nga takimi me vjehrrit e ardhshëm, në hapat e parë në botën e punës; nga dashnorja e flaktë dhe depresive, te ndjekja e dehur në një varrezë, romani i David Foenkinos-ë është një karusel marramendës situatash që na duken të skajshme, ndonjëherë qesharake, por gjithnjë të skicuara me ironi mjeshtërore dhe delikatesë nga një autor që pikërisht delikatesën ka pikën e tij më të fortë.

Additional information

Weight 262 g
Dimensions 21 × 14 cm

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zigzage Takimesh”

Vulnerability Scanner