Navigating in:»»New titles
  • Autori: Esther Perel
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-43-1
  • Përkthyesi: Artan Miraka
  • Titulli në origjinal: State of affairs
  • Viti i botimit: Mars 2019
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Pier Paolo Pasolini
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-40-0
  • Përkthyesi: Aida Baro & Edon Qesari
  • Titulli në origjinal: Carne e cielo
  • Viti i botimit: Shkurt 2019
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 600 lekë
 • Tre ujqit e vegjël

  L 400L 600
  • Autori: Evjenios Trivizas
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-36-3
  • Përkthyesi: Romeo Çollaku
  • Illustrations: Helen Oxenbury
  • Titulli në origjinal: n.d
  • Viti i botimit: Shkurt 2019
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 400/600 lekë
  • Autori: Donal Ryan
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-27-3
  • Përkthyesi: Renato Kalemi
  • Titulli në origjinal: The thing about december
  • Viti i botimit: Dhjetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 700 lekë
  • Autori: Clelie Avit
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-22-6
  • Përkthyesi: Alba Frashëri
  • Titulli në origjinal: Je suis là
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Moony Witcher
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-26-4
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Il lungo viaggio di Garry Hop
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Kazuo Ishiguro
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-27-1
  • Përkthyesi: Parid Teferiçi
  • Titulli në origjinal: The remains of the day
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Lorenzo Amurri
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-30-1
  • Përkthyesi: Beti Njuma
  • Titulli në origjinal: Apnea
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Gaëlle Josse
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-16-5
  • Përkthyesi: Lorena Dedja
  • Titulli në origjinal: Le Dernier Gardiend’Ellis Island
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 600 lekë
 • Viljevo

  L 800
  • Autori: Luka Bekavac
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-23-3
  • Përkthyesi: Ben Andoni
  • Titulli në origjinal: Viljevo
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Dale Carnegie
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-24-0
  • Përkthyesi: Erion Kristo
  • Titulli në origjinal: Make Yourself Unforgettable
  • Viti i botimit: Nëntor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Tom Kuka
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-17-2
  • Titulli në origjinal: Gurët e vetmisë
  • Viti i botimit: 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Daniel Pennac
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-19-6
  • Përkthyesi: Edmond Tupja
  • Titulli në origjinal: Journal d'un corps
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Jeronim Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-08-0
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Il libro dei giochi delle vacanze
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 500 lekë
  • Autori: Jeronim Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-05-9
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: La maratona più pazza del mondo!
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 500 lekë
  • Autori: Gilman Bakalli
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-15-8
  • Titulli në origjinal: Mendimi kritik i një qytetari
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: JP Delaney
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-12-7
  • Përkthyesi: Blendi Salaj
  • Titulli në origjinal: The Girl Before
  • Viti i botimit: Shtator 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Elena Ferrante
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-92-3
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Storia della bambina perduta
  • Viti i botimit: Qershor, 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1200 lekë
  • Autori: David Machado
  • ISBN-10(13): 978-9928-162-87-8
  • Përkthyesi: Ilirjana Agalliu
  • Viti i botimit: Prill 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Daniel Kehlmann
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-60-2
  • Përkthyesi: Sokol Mici
  • Titulli në origjinal: Die Vermessung der Welt
  • Viti i botimit: 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Katie Kacvinsky
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-59-6
  • Përkthyesi: Gerta Jazaj
  • Titulli në origjinal: First comes love
  • Viti i botimit: Shkurt 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Primo Levi
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-23-7
  • Përkthyesi: Aida Baro
  • Titulli në origjinal: La tregua
  • Viti i botimit: Janar 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Drejtues Botimi: Spiro Qirko
  • ISBN-10(13): 978-9928-175-90-8
  • Viti i botimit: Janar 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 5900 lekë

  Ekokardiografia, ekzaminimi i zemrës me ultratinguj e njohur, e njohur shpesh me termin “teknika e pamjes së të padukshmes” është duke u zhvilluar në mënyrë marramendëse dhe nuk do të jetë e largët dita, kur ultratingujt do të pasqyrojnë në ekran botën molekulare të zemrës. Në këtë mënyrë, ajo sot ka zënë vend në arenën e teknikave imazherike të domosdoshme për zgjidhjen e diagnozave ndër me të ndërlikuara të sëmundjeve të zemrës, duke qenë ndërkohë pjesë përbërëse e rëndësishme në vendimmarrjen e mjekimit dhe të ecurisë së sëmundjes.

  Këtë pikësynim ka patur botimi i librit “Ekokardiografia Klinike” me drejtues botimi Prof. Spiro Qirko. Ky botim, i pari në këtë format, plotëson një nevojë të kaherëshme të një teksti bazë për formimin dhe aftësimin e kardiologeve shqiptare me këtë teknikë baskekohore, që e ka zanfillën në Shqipëri që prej vitit 1982. Dalja në dritë e tij do të shëbejë jo vetëm për kardiologët, mjekët e përgjithshëm, reanimatorët dhe specializantët e kardiologjisë brenda vendit, por edhe për ata që jetojnë në trevat shqipfolëse si Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi.

  Teksti përfshin thuajse të gjitha teknikat ekokardiografike me një shtrirje nga teknikat klasike në ato bashkëkohore duke pasqyruar përparësitë dhe mangësite e tyre. Librin e përshkon lajmotivi “jo ekokardiografi për ekokardiografi”, por “ekokardiografi ne funksion të klinikës”. Hartimi i tij është produkt i një bashkëpunimi autorësh shqiptarë dhe të huaj, ndër më të vlerësuarit e ekokardiografisë europiane dhe botërore, të cilët patën mirësinë të jepnin ndihmesën e tyre të vyer sidomos në shtjellimin e disa teknikve ekokardiografike të viteve të fundit.

  Libri përmban një numër të madh figurash të një cilësie të lartë, pa të cilat përmbajtja e tekstit nuk do të përthithej në shkallën e duhur. Bibliografia e pasur dhe bashkëkohore mundëson hapjen e horizonteve të reja për hulumtime të thelluara në këtë fushë.

  • Autori: Donal Ryan
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-49-7
  • Përkthyesi: Sokol Çunga
  • Titulli në origjinal: The spinning heart
  • Viti i botimit: Tetor 2013
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 600 lekë
  • Autori: Robert Aliaj
  • ISBN-10(13): 978-9928-234-56-8
  • Përkthyesi: Origjinali në shqip
  • Titulli në origjinal: Tirana Horizontale
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1500 lekë
  • Autor: Geronimo Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-30-5
  • Përkthyes: Agim Doksani
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 500 lekë

  Ah, ç’pushime të tmerrshme në Detet e Jugut!

  Në fillim, një udhëtim me gjak të ngrirë në avion, pastaj mbytja e anijes dhe dalja në një ishull të shkretë, ku natën dëgjoheshin zhurma të çuditshme. Ndoshta është fantazma e Piratit Putërargjendi, në bordin e galerës së tij misterioze...

 • Posta

  L 800
  • Autori: Charles Bukowski
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-45-9
  • Përkthyesi: Iris Sojli
  • Titulli në origjinal: Post-office
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autor: Geronimo Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-27-5
  • Përkthyes: Agim Doksani
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 1000 lekë

  Gjithçka filloi me një shpatë misterioze Brenda një shkëmbi...

  Vetëm Arturi mund ta nxirrte dhe të bëhej Mbreti i Kamelotit. Bashkë me të, Merlini, Lanseloti, dhe tërë Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët do të përjetojnë Aventura të jashtëzakonshme!

  Një klasik i letërsisë i përshtatur lirshëm nga pena e Jeronim Stiltonit. I mbushur me ilustrime të shumta me ngjyra!

  • Autori: Elena Ferrante
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-41-1
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Storia di chi fugge e di chi resta
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1200 lekë
  • Autori: Kerstin Gier
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-44-2
  • Përkthyesi: Afrim Koci
  • Titulli në origjinal: Rubinrot. Liebe geht durch alle Zeiten
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 900 lekë
Vulnerability Scanner