Navigating in:»»New titles
  • Autori: Geronimo Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-282
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Viti i botimit: Tetor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Albanian
  • Çmimi: 500 lekë

  Po bëheni gati për udhëtim? Në këtë libër do të gjeni plot lojëra që mund t’i bëni në makinë, autobus, tren, avion...për të luajtur e për t’uzbavitur së bashku!

  Rrugë të mbarë, miq brejtës!

  • Autori: Margaret Eleanor Atwood
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-40-4
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: The blind assassin
  • Viti i botimit: Tetor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1400 lekë
  • Autori: John Fowles
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-32-9
  • Përkthyesi: Parid Teferiçi
  • Titulli në origjinal: The French Lieutenant's Woman
  • Viti i botimit: Tetor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1200 lekë
  • Autori: Moony Witcher
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-29-9
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Nina e l'arca della luce
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 600 lekë
  • Autor: Gilbet Delahye, Marcel Marlier
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-24-4
  • Përkthyes: Tereza Babasuli
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 800 lekë

  "Martina", një botim i ri për fëmijë nga mosha 6-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina dhe aksidenti Martina dhe surpriza Martina ka një fqinjë të çuditshme Martina dhe fantazmat qesharake Martina dhe dhurata e datëlindjes.

 • Femrat

  L 1,000
  • Autori: Charles Bukowski
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-48-0
  • Përkthyesi: Virgjil Muçi
  • Titulli në origjinal: Women
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autor: Gilbet Delahye, Marcel Marlier
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-24-4
  • Përkthyes: Tereza Babasuli
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 800 lekë

  "Martina", një botim i ri për fëmijë nga mosha 6-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina është e sëmurë Martina gatuan Martina shkon në shkollë Martina mbron natyrën Martina dhe princi misterioz.

  • Autori: Elvira Dones
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-38-1
  • Titulli në origjinal: Ditë e bardhë e fyer
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Geronimo Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-43-5
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Il tempio del rubino di fuoco
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 500 lekë
  • Autori: Enit Karafili
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-33-6
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 700 lekë
  • Autori: Entela Tabaku
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-42-8
  • Përkthyesi: Origjinali në shqip
  • Titulli në origjinal: Poemat e hueja
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 600 lekë
  • Autor: Ian Falconer
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-47-3
  • Përkthyes: Aida Baro
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 400 lekë
  • Autori: Kerstin Gier
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-44-2
  • Përkthyesi: Afrim Koci
  • Titulli në origjinal: Rubinrot. Liebe geht durch alle Zeiten
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 900 lekë
  • Autori: Elena Ferrante
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-41-1
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Storia di chi fugge e di chi resta
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1200 lekë
  • Autor: Geronimo Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-27-5
  • Përkthyes: Agim Doksani
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 1000 lekë

  Gjithçka filloi me një shpatë misterioze Brenda një shkëmbi...

  Vetëm Arturi mund ta nxirrte dhe të bëhej Mbreti i Kamelotit. Bashkë me të, Merlini, Lanseloti, dhe tërë Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët do të përjetojnë Aventura të jashtëzakonshme!

  Një klasik i letërsisë i përshtatur lirshëm nga pena e Jeronim Stiltonit. I mbushur me ilustrime të shumta me ngjyra!

 • Posta

  L 800
  • Autori: Charles Bukowski
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-45-9
  • Përkthyesi: Iris Sojli
  • Titulli në origjinal: Post-office
  • Viti i botimit: Nëntor, 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autor: Geronimo Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-30-5
  • Përkthyes: Agim Doksani
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 500 lekë

  Ah, ç’pushime të tmerrshme në Detet e Jugut!

  Në fillim, një udhëtim me gjak të ngrirë në avion, pastaj mbytja e anijes dhe dalja në një ishull të shkretë, ku natën dëgjoheshin zhurma të çuditshme. Ndoshta është fantazma e Piratit Putërargjendi, në bordin e galerës së tij misterioze...

  • Autori: Robert Aliaj
  • ISBN-10(13): 978-9928-234-56-8
  • Përkthyesi: Origjinali në shqip
  • Titulli në origjinal: Tirana Horizontale
  • Viti i botimit: Nëntor 2017
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1500 lekë
  • Autori: Donal Ryan
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-49-7
  • Përkthyesi: Sokol Çunga
  • Titulli në origjinal: The spinning heart
  • Viti i botimit: Tetor 2013
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 600 lekë
  • Drejtues Botimi: Spiro Qirko
  • ISBN-10(13): 978-9928-175-90-8
  • Viti i botimit: Janar 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuhë: Albanian
  • Çmim: 5900 lekë

  Ekokardiografia, ekzaminimi i zemrës me ultratinguj e njohur, e njohur shpesh me termin “teknika e pamjes së të padukshmes” është duke u zhvilluar në mënyrë marramendëse dhe nuk do të jetë e largët dita, kur ultratingujt do të pasqyrojnë në ekran botën molekulare të zemrës. Në këtë mënyrë, ajo sot ka zënë vend në arenën e teknikave imazherike të domosdoshme për zgjidhjen e diagnozave ndër me të ndërlikuara të sëmundjeve të zemrës, duke qenë ndërkohë pjesë përbërëse e rëndësishme në vendimmarrjen e mjekimit dhe të ecurisë së sëmundjes.

  Këtë pikësynim ka patur botimi i librit “Ekokardiografia Klinike” me drejtues botimi Prof. Spiro Qirko. Ky botim, i pari në këtë format, plotëson një nevojë të kaherëshme të një teksti bazë për formimin dhe aftësimin e kardiologeve shqiptare me këtë teknikë baskekohore, që e ka zanfillën në Shqipëri që prej vitit 1982. Dalja në dritë e tij do të shëbejë jo vetëm për kardiologët, mjekët e përgjithshëm, reanimatorët dhe specializantët e kardiologjisë brenda vendit, por edhe për ata që jetojnë në trevat shqipfolëse si Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi.

  Teksti përfshin thuajse të gjitha teknikat ekokardiografike me një shtrirje nga teknikat klasike në ato bashkëkohore duke pasqyruar përparësitë dhe mangësite e tyre. Librin e përshkon lajmotivi “jo ekokardiografi për ekokardiografi”, por “ekokardiografi ne funksion të klinikës”. Hartimi i tij është produkt i një bashkëpunimi autorësh shqiptarë dhe të huaj, ndër më të vlerësuarit e ekokardiografisë europiane dhe botërore, të cilët patën mirësinë të jepnin ndihmesën e tyre të vyer sidomos në shtjellimin e disa teknikve ekokardiografike të viteve të fundit.

  Libri përmban një numër të madh figurash të një cilësie të lartë, pa të cilat përmbajtja e tekstit nuk do të përthithej në shkallën e duhur. Bibliografia e pasur dhe bashkëkohore mundëson hapjen e horizonteve të reja për hulumtime të thelluara në këtë fushë.

  • Autori: Primo Levi
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-23-7
  • Përkthyesi: Aida Baro
  • Titulli në origjinal: La tregua
  • Viti i botimit: Janar 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Katie Kacvinsky
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-59-6
  • Përkthyesi: Gerta Jazaj
  • Titulli në origjinal: First comes love
  • Viti i botimit: Shkurt 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Daniel Kehlmann
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-60-2
  • Përkthyesi: Sokol Mici
  • Titulli në origjinal: Die Vermessung der Welt
  • Viti i botimit: 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: David Machado
  • ISBN-10(13): 978-9928-162-87-8
  • Përkthyesi: Ilirjana Agalliu
  • Viti i botimit: Prill 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 800 lekë
  • Autori: Elena Ferrante
  • ISBN-10(13): 978-9928-248-92-3
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Storia della bambina perduta
  • Viti i botimit: Qershor, 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1200 lekë
  • Autori: JP Delaney
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-12-7
  • Përkthyesi: Blendi Salaj
  • Titulli në origjinal: The Girl Before
  • Viti i botimit: Shtator 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Gilman Bakalli
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-15-8
  • Titulli në origjinal: Mendimi kritik i një qytetari
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
  • Autori: Jeronim Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-05-9
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: La maratona più pazza del mondo!
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 500 lekë
  • Autori: Jeronim Stilton
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-08-0
  • Përkthyesi: Agim Doksani
  • Titulli në origjinal: Il libro dei giochi delle vacanze
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 500 lekë
  • Autori: Daniel Pennac
  • ISBN-10(13): 978-9928-233-19-6
  • Përkthyesi: Edmond Tupja
  • Titulli në origjinal: Journal d'un corps
  • Viti i botimit: Tetor 2018
  • Nr. i botimit: I parë
  • Gjuha: Shqip-Albanian
  • Çmimi: 1000 lekë
Vulnerability Scanner