Jeni në:»»»»Anglishtja për të shkruar

Anglishtja për të shkruar

L 500

  • Autor: Të ndryshëm

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-17-3

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: 2011

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Ky libër është çelësi për të shkruar pa gabime në jetën private dhe në atë profesionale.
Me 1000 fjali për të gjitha situatat e komunikimit, ky libër ju mëson si të përdorni të gjitha llojet e korrespondencës: letra, CV, e-mail dhe mesazhe (SMS).

Gjithashtu, ky libër përmban edhe informacione mbi qytetërimin, teste vetëvlerësimi dhe përmbledhje të gramatikës angleze.

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Anglishtja për të shkruar”

Vulnerability Scanner