Jeni në:»», Jo Artistikë»Grua e lumtur

Grua e lumtur

L 300

  • Autori: Tania Rocha

  • ISBN-10(13): 978-99956-28-75-8

  • Përkthyesi: Hasan Bregu

  • Viti i botimit: 2009

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 300 lekë

I quajtur nga shtypi ndërkombëtar si “manuali o parë feminist në botë”, libri Grua e lumtur I fton të gjitha gratë të dalin nga gjendja shekullore e nënshtrimit dhe tëmbrohen nga çdo formë dhune e abuzimi.

Dhjetë rregulla të qarta, të përpikta dhe një itinerar për tëgjetur rrugën që duhet ndjekur e për të zotëruar përsëri në mënyrë të vetëdijshme vetëçmuarjen dhe dinjitetin e tyre.

Informacione shtesë

Pesha 88 g
Përmasat 18.3 × 13 cm
Pages

86

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Grua e lumtur”

Vulnerability Scanner