Jeni në:»», Autorë të huaj, Romance»Mos harro të më puthësh ose Zebra

Mos harro të më puthësh ose Zebra

L 800

  • Autor: Alexandre Jardin

  • ISBN-10(13): 978-9928-4197-8-1

  • Përkthyes: Edmond Tupja

  • Viti i botimit: Shkurt 2014

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 Lekë

Libri me një fjali

Historia sa komike po aq edhe dramatike e përpjekjeve të një bashkëshorti jo të zakonshëm për të ringjallur pasionin e parë në zemrën e gruas së tij.

Informacion i përgjithshëm rreth librit

“…çiftet vdesin nga heshtja.” Këtë mendon personazhi kryesor i “Mos harro të më puthësh”, Gaspari ose, siç e ka mbiquajtur e shoqja, Zebra. Zebra është noter, i martuar prej pesëmbëdhjetë vitesh me Kamilën dhe baba i dy fëmijëve. Ai duhet të kishte jetën e përkryer, por diçka i mungon. Rutina bashkëshortore ka zëvendësuar tashmë prej kohësh zjarrin e dashurisë së viteve të para dhe atij kjo i duket e papranueshme. Zebra vendos t’ia rifitojë zemrën Kamilës së tij… por si?

“Mos harro të më puthësh” (“Le Zébre”) u botua për herë të parë në 1988 dhe po atë vit fitoi çmimin letrar Femina.
Qe një nga romanet më të suksesshme të asaj periudhe dhe në vitin 1992 u ekranizua.

Informacione shtesë

Pesha 243 g
Përmasat 21 × 14 cm
Pages

217

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Mos harro të më puthësh ose Zebra”

Vulnerability Scanner