Jeni në:»», Martina, Tituj të rinj, Fëmijë»Nga njëra surprizë tek tjetra

Nga njëra surprizë tek tjetra

L 800

  • Autor: Gilbet Delahye, Marcel Marlier

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-24-4

  • Përkthyes: Tereza Babasuli

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

“Martina”, një botim i ri për fëmijë nga mosha 6-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina dhe aksidenti Martina dhe surpriza Martina ka një fqinjë të çuditshme
Martina dhe fantazmat qesharake Martina dhe dhurata e datëlindjes.

Informacione shtesë

Pesha 520 g
Përmasat 20 × 23.5 cm
Pages

106

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Nga njëra surprizë tek tjetra”

Vulnerability Scanner