Jeni në:»», Të tjerë, Fëmijë»Nuk është e Drejtë

Nuk është e Drejtë

L 250

  • Autori: Celine Spector

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-77-7

  • Përkthyesi: Amantia Kapo

  • Viti i botimit: 2012

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 250 lekë

Sa herë e kemi shprehur inatin dhe zemërimin tonë kundrejt një padrejtësie kur kemi qenë fëmijë? Le të kujtojmë dënimet tepër të rënda ose të pajustifikuara, shpërndarjet e pabarabarta dhe premtimet e pambajtura… Ne përjetojmë ndjenjën e padrejtësisë para se të arrijmë te kuptimi i drejtësisë.

Prandaj kemi vendosur të përballemi me disa çështje thelbësore në këtë rend: shpërndarja e drejtë dhe kërkesa për barazi, ndëshkimi i krimeve dhe i shkeljeve të ligjit, fjala e dhënë dhe kontratat që na lidhin. Dhe në fund do të kuptojmë që është e vështirë të biem dakord mbi një përkufizim absolut të drejtësisë.

Informacione shtesë

Pesha 116 g
Përmasat 20.1 × 12.8 cm
Pages

72

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Nuk është e Drejtë”

Vulnerability Scanner