Jeni në:»», Enciklopedi, Fëmijë»Rroftë mirësjellja!

Rroftë mirësjellja!

L 400

  • Autor: Të ndryshëm

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-49-6

  • Përkthyes: Zamira Devole

  • Viti i botimit: Prill 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 400 lekë

Rregulli i parë i mirësjelljes është i thjeshtë: të kujdesemi edhe për të tjerët e të mos mendojmë vetëm për veten tonë. Po pse duhet të sillemi mirë? Dhe si?

Shpesh, kjo nuk është e thjeshtë për fëmijët, të cilët ndihen të mbytur nga kërkesat për t’u sjellë mirë.

Ky libër i këndshëm dhe pak mistrec përdor një seri situatash: të ftuarit e një shoku, përgjigjja në telefon, marrja e fjalës, për të shpjeguar rregullat e mirësjelljes. Disa nga këto situata (pastërtia, të qëndruarit në tavolinë) trajtohen në formë loje.

Libri shpjegon edhe arsyet përse duhet të sforcohemi që të jemi të sjellshëm: për t’i dhënë kënaqësi njëri-tjetrit, për të qëndruar të hareshëm dhe për të shmangur zënkat.

Informacione shtesë

Pesha 228 g
Përmasat 20 × 19 cm
Pages

38

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Rroftë mirësjellja!”

Vulnerability Scanner