Jeni në:»», Jo Artistikë, Shëndet»Sekrete bukurie dhe mirëqenieje

Sekrete bukurie dhe mirëqenieje

L 800

 • Autor: Të ndryshëm

 • ISBN-10(13): 978-9928-124-81-4

 • Përkthyes: Elona Toro

 • Viti i botimit: Korrik 2012

 • Nr. i botimit: I parë

 • Gjuhë: Albanian

 • Çmim: 800 lekë

“Sekrete bukurie dhe mirëqenieje” është i menduar për gratë e të gjitha moshave dhe përmban:

 • Më shumë se 100 ushtrime gjimnastikore të ilustruara, për të arritur formën ideale.
 • Këshilla dietetike dhe disa meny “dietash të veçanta”.
 • Të rejat e fundit të teknologjisë per të rënë nga pesha në shtëpi ose në një qendër bukurie.
 • Këshilla për t’u ndier mirë dhe “për të përkëdhelur” trupin dhe mendjen.
 • Këshilla për t’u veshur me qëllim që të nxjerrim në pah bukurinë e trupit tonë e që të fshehim defektet.

Ky libër është fryt i bashkëpunimit të tetë ekspertëve të fushave të ndryshme: 2 dietologë, 1 psikoterapist, 1 gastroentorolog, 1 kirurg plastik dhe estet, 1 instruktor sportiv, 1 restaurues dhe 1 stiliste.

Ai duhet duhet të kthehet në biblën e çdo femre që vlerëson vetveten, pasi ky është libri i të gjitha zgjidhjeve për të gjitha femrat.

Informacione shtesë

Pesha 318 g
Përmasat 23.5 × 18 cm
Pages

128

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Sekrete bukurie dhe mirëqenieje”

Vulnerability Scanner