Stinët

L 400

  • Autor: Të ndryshëm

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-48-9

  • Përkthyes: Zamira Devole

  • Viti i botimit: Prill 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 400 Lekë

Kjo enciklopedi për më të vegjlit na lejon t’u japim një përgjigje të shpejtë e të lehtë pyetjeve më të zakonshme. Figurat e shumta, por të ilustruara, i kompletojnë shpjegimet e sakta dhe të thjeshta, që zënë vetëm pak rreshta.

Kjo është një mënyrë e këndshme për të zbuluar ritmin e stinëve dhe për të shuar kureshtjen e fëmijës që fillon të pyesë veten dhe të rriturit për shumë fenomene që vëren rreth tij.

Informacione shtesë

Pesha 249 g
Përmasat 20 × 19 cm
Pages

38

Vlerësim nga klient

5 yje 0
4 yje 0
3 yje 0
2 yje 0
1 yll 0

Komente/Përshtypje

Aktualisht nuk ka komente/përshtypje

Bëhu i pari në vlerësim “Stinët”

Vulnerability Scanner