Jeni në:»»Albatros Rexhaj
Albatros Rexhaj2018-09-07T15:08:08+02:00
 
Albatros Rexhaj
[wbcr_php_snippet id="21988"]

[wbcr_php_snippet id=”21390″ title=”Merr_Emrin_al_en”]

Albatros Rexhaj është shkrimtar shqiptar i lindur në Prizren (1975).

Veprimtarinë e tij krijuese e zhvillon midis Tiranës dhe Prishtinës. Ai është autor i disa dramave për teatër dhe i librave “Lettera a un amico italiano dal Kosovo” (1999), “Bombë në Beograd” (2012), “Ditar dashurie i një shkrimtari” (2012), “Edith” (2013) dhe “Zonja Z” (2014).

Veprimtaria e tij publicistike dhe letrare mund të ndiqet në blogun elektronik www.filozofiaurbane.com.

Autorë të ngjashëm

[wbcr_php_snippet id=”21385″ title=”SQ_albanian_similar”]

Libra nga autori

[wbcr_php_snippet id=”21426″ title=”Librat_e_Autorit_al_en”]

Vulnerability Scanner