Jeni në:»»David Foenkinos
David Foenkinos2018-09-05T12:28:30+02:00
 
David Foenkinos
[wbcr_php_snippet id="21988"]

[wbcr_php_snippet id=”21390″ title=”Merr_Emrin”]

David Foenkinos ishte profesor kitare para se të bëhej një nga shkrimtarët më të njohur në Francë.
Tashmë ai është autor i dhjetëra romaneve, të përkthyera në tridhjetë gjuhë të botës.

Me romani “Delikatesa” ai u bë një nga autorët më të shitur në Francë. Suksesi i këtij romani, u ndoq më pas nga disa të tjerë, ku përmendim dhe romanin e përkthyer në shqip “Zigzage takimesh”.

Në 2014, me “Sharlota”, Foenkinos-i shfaqi edhe përmasën e tij letrare, duke korrur suksesin e dy çmimeve letrare shumë të rëndësishme, siç janë Goncourt des Lycéens dhe Renaudot.

Autorë të ngjashëm

[wbcr_php_snippet id=”21384″ title=”SQ_non-albanian_similar”]

Libra nga autori

[wbcr_php_snippet id=”21426″ title=”Author_Books_EN”]

Vulnerability Scanner