Navigating in:»»Ransom Riggs
Ransom Riggs2018-09-05T12:33:08+02:00
 
Ransom Riggs
[wbcr_php_snippet id="21991"]

[wbcr_php_snippet id=”21390″ title=”Merr_Emrin”]

Ransom Riggs e ka kaluar fëmijërinë në Florida të SHBA-së, por tani jeton në dheun e fëmijëve të veçantë: në Los Anxhelos.

Ndërkohë është diplomuar në Kolegjin “Kenyon”, më pas në Universitetin e Kalifornisë së Jugut dhe ka realizuar disa filma me metrazh të shkurtër që kanë fituar disa çmime.

Merret edhe me shkrime në formë blogu dhe me ese udhëtimesh.
Serinë e eseve të tij të udhëtimeve, “Strange Geographies” (Gjeografi të çuditshme), mund ta gjeni në adresën www.mentalfloss.com.

Sekreti i shtëpisë në ishull është romani i tij i parë.

Similar authors

[wbcr_php_snippet id=”21380″ title=”EN_non-albanian_similar”]

Books from the author

[wbcr_php_snippet id=”21426″ title=”Author_Books_EN”]

Vulnerability Scanner