Shporta

Nina George

Nina George (1973), është shkrimtare gjermane, e mirënjohur për romanin e saj më të shitur “Letra e harruar”, përkthyer në 28 gjuhë dhe shitur në më shumë se 500 mijë kopje. Ajo ka shkruar 26 romane të tjera, gjithashtu ka punuar si gazetare e kronikës kriminalistike dhe redaktore përgjegjëse për një sërë gazetash të njohura gjermane. Në 2012 dhe 2013, ka fituar çmimin DeLiA dhe Friedrich Glauser, çmimi për romanin më të mirë policor në Gjermani.

Nina George

Libra të autorit