Siri Hustvedt

Siri Hustvedt (19 shkurt 1955) është një shkrimtare dhe eseiste amerikane, me origjinë norvegjeze. Ajo është autore e një libri me poezi, e pesë romaneve dhe e dy librave me eseistikë. Romanet e saj janë përkthyer në 29 gjuhë të botës.

Siri Hustvedt

Libra të autorit