Sophia Loren

Sophi Loren është diva më e madhe italiane dhe një nga aktoret më të njohura në botë. Në karrierën e saj të jashtëzakonshme ajo ka interpretuar në mbi njëqind filma dhe ka fituar nëntë David di Donatello, dy Globi d'Oro

Sophia Loren

Libra të autorit